• instagram
  • instagram

 

 

Perjantain taikaa

anna Hyggeilylle aikaaūüėČ

Viikon paras päivä? Tietenkin perjantai, edessä rakas viikonvaihde ihanasti hyggeillen! Hyggeily- on tanskalainen sana, joka tarkoittaa rentoa, pehmeää ja ihanan kevyttä hetkeä, jossa mieli lepää. Sanalla sanottuna kotoilua. Ja olennaisena osana on kiva ruoka. Pandatalon Deli &Cafe auttaa sinua ottamaan aikaa itsellesi, perheellesi, ystävillesi, kaikille heille, joiden kanssa haluat viettää aikaa kiireettä.

 

Nouda 6.12. alkaen valmiit, pakatut herkut Pandatalon Deli&Cafesta!
Tarjolla tulee olemaan mm. Talon leipää, päivän salaatti, pastaa, wokkia, täytettyjä patonkeja ja jälkiruoka. Myös heräteostokset ovat enemmän kuin sallittuja, sillä noutaessasi voit kerätä vitriinistämme lisää tuotteita mukaan.

Tilauksesi pakataan ymp√§rist√∂yst√§v√§llisiin pakkauksiin, jotka olemme valinneet k√§ytt√∂√∂mme ymp√§rist√∂√§ ja luontoa kunnioittaen. Soita ja tilaa hygge-ev√§√§si p. 0306215231 perjantaihin klo 13 menness√§ ja nouda helpot viikonlopun herkut pakattuina klo 14-17 v√§lisen√§ aikana. Voit my√∂s sopia noudosta lauantaina. Uudet Hygge-tarjoukset julkaistaan tiistaisin √Ąht√§ri Zoon kotisivuilla, facebookissa sek√§ Deli & Cafen instagramissa.

Luodaan yhdessä ihana tapa viettää viikonvaihde rennosti.

Hyggetaikaa perjantaisin 6.12. alkaen tammikuun loppuun saakka, paitsi joulun- ja vuoden vaihteen aikana.

Tuotteet valitsemme sesonki- ja kausituotteita seuraten ja käyttäen mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotettuja, tuoreita raaka-aineita.