• instagram
  • instagram

 

WILD KITCHEN – MAKUJA LÄHELTÄ JA KAUKAA HOTELLI MESIKÄMMENESSÄ

Hotelli Mesikämmen yhteistyökumppaneineen tarjoaa uuden, makuhermoja hemmottelevan elämyksen maaliskuun viimeisenä lauantaina 28.3.
Wild Kitchen, Mesikämmenen uusi ruokajuhla tuo notkuvan ruokapöydän, vuorovaikutteisuuden huippukokkien kanssa ja rouhean jazz & soul- musiikin herättämään kaikki aistit kokemaan elämyksiä. Kokkikaarti esittelee illallisen villit ruoat, joista osa myös valmistetaan suoraan ruokailijoiden edessä. Ruokajuomien valinnassa auttaa alan asiantuntija.  Jälkiruoat kohottavat arjen yläpuolelle ja kahvinautinnosta vastaa suomenmestaruuden voittanut barista. Nyt nautitaan raikkaista ja puhtaista mauista läheltä ja kaukaa. Tuli lämmittää, jää viilentää, vatsa kiittää.

Idean isä on Hotelli Mesikämmenen keittiötoimenjohtaja Hannu Nordlund, jolle vastaava ruokatapahtuma Lapissa on tuttu. -Olen ollut mukana tekemässä herkkupöydän useita kertoja. Nyt myös Mesikämmeneen marssitettava kokkiporukkamme onkin jo niin hyvin yhteen hitsautunut, että jokainen tietää tehtävänsä täsmälleen. Juuri yhteistyömme saumattomuus on ruokajuhlan onnistumisen tae. Tämä pitäisi jokaisen päästä kokemaan. Lappilaiseen ruokatapahtumaan tullaan kaukaa, sitä odotetaan ja siellä viihdytään tunteja, kertoo Hannu.

Ruoan ympärille kokoontuminen ja hyvästä ruoasta nauttiminen on seurustelumuotona varmasti ihmiskunnan vanhimpia. Hotelli Mesikämmenen Wild Kitchen ruokajuhla on uudella tavalla moniaistinen, inspiroiva kokemus joka sopii kaikille hyvän ruoan ystäville, niin yksityisille kuin yhteisöille ja yrityksillekin. -Mitään pukukoodia meillä ei sitten ole. Tule vaikka verkkareissa, kehottaa Hannu Nordlund.

Tutustu illan menuun ja varaa paikkasi!